top of page

Over YOGA OERke

Tot zes jaar geleden reisde ik, Brenda, de hele wereld over. Ik genoot van de vrijheid, maakte nieuwe vrienden en studeerde in het buitenland.

 

Maar bij terugkomst in Nederland zat ik niet lekker in mijn vel. Van de vrijheid waar ik van genoot was weinig meer over en ik kreeg er stress en spanning voor terug.

 

Maar yoga bood me uitkomst. Tijdens een yogales voelde het alsof alle opgekropte stress verdampte en mijn lichaam verliet. Daarna was ik ontspannen en waren mijn gedachtes, die alle stress veroorzaakten, minder aanwezig. Maar belangrijker nog: ik voelde me weer vrij.

 

Het uurtje ontspanning in de yogastudio smaakte naar meer. Ik volgde daarom de Hatha Yoga Docent Opleiding voor meer verdieping. Spark of Light begeleidde me om deze studie binnen een jaar af te ronden.

Na deze opleiding ben ik begonnen aan mijn vervolgopleiding. Intussen heb ik de yin yoga modules afgerond en ben ik erachter gekomen dat hier mijn hart ligt. Vandaar dat ik momenteel alleen yin yoga geef.

 

De opleiding is nog niet klaar, dus al het nieuws wat ik leer kan ik direct toepassen in de lessen. Daar haal ik onwijs veel energie uit! De komende tijd ga ik me meer verdiepen in meditatie, pranayama, yoga nidra (slaap yoga), yoga-mindset, gedachtenpatronen en het chakra systeem. 

Waarom YOGA OERke? Simpel: mijn roots liggen in Friesland, en 'een uurtje' is 'een oerke' vertaald in het Fries. Drenthe is dé OERprovincie van Nederland en als Meppeler ben ik daar natuurlijk trots op. Dan rolt er maar één naam uit, toch? 

Kom je samen met mij Ontspannen En Resetten? Meld je aan!

yoga meppel_hurk.jpg
libelle yoga meppel.JPG
hoofdstand yoga meppel.JPG
bottom of page